NYÍREGYHÁZI MOFETTA Gyógygázfürdő 

4400 Nyíregyháza, Mező u. 25. I. em. 06 70 624 4360 

headerphoto


Már nem kell Mátraderecskére zarándokolni, Nyíregyházán is gyógyít a mofetta


 
A geológusok mofettának nevezik a szén-dioxid tartalmú, viszonylag alacsony hőfokú vulkáni kigőzölgést. Ezt a természeti kincset már régóta alkalmazzák a különböző gyógyhatású kezelésekre, gyógyításra.

Már Szabolcs-Szatmár-Beregben is igénybe vehető az a szolgáltatás, amely sokak életét menti meg és   a végtagi fájdalmakra jelent gyógyírt. Már öt éve működik Nyíregyházán a szén-dioxid gyógygázfürdő centrumunk, ahol mofetta kezelésben valamint arabterápiában részesülhetnek  betegeink.

A gyógygázfürdő-fülkéink ORKI engedéllyel rendelkeznek.


Nagy Péter vezető az iMofi Hűségkártyát mutatja

A fülkében mesterségesen utánozzuk a természetet még hatásosabb módon, ugyanis a kabinban a gyógygázzá minősített szén-dioxid nagyobb koncentrátumban van jelen, mint Mátraderecskén . Azok a páciensek, akik kipróbálták mindkettőt, elmondták: számukra ez a kezelés hatásosabb volt, mivel itt koncentráltabb a gáz a kabinban.
Az emberek több száz éve fürdőszerűen használják a szén-dioxidgázt, annak kellemes melegítő és gyógyító hatása miatt. A bőrön átdiffundáló gáz a szövetekbe kerül és specifikus értágító hatást gyakorol. Ez a hatás a bőr-, és bőr alatti kötőszövetekben és a belső szervekben is megnyilvánul.

A mofetta gyógyító hatást fejt ki az alábbi betegségekre, egészségügyi problémákra:

szívkoszorúér-betegség,
nyaki, alsóvégtagi érszűkület,
nyugalomban vagy járásközben jelentkező lábszárfájdalom,
lábszárgörcs,
kéz- és lábzsibbadás,
lábszár elszíneződés,
hideg érzésű végtagok,
reggeli kézmerevség,
elszíneződés,
magas vérnyomás,
cukorbaj és érszövődményei,
gerinc- és ízületi betegségek,
csontritkulás,
szexuális képességjavító,
gondolkodás élénkítő, méregtelenítő, fogyasztó; fáradékonyság elleni közérzetjavító hatása.

Több százezerre tehető az érszűkületes betegek száma Magyarországon, amelynek a sajnálatos végkifejlete a végtagok amputációja. Ám ez utóbbi elkerülhető a mofetta kezeléssel, melyben több, mint 12 000 páciens részesül évente.
Mi ezt az arányt szeretnénk javítani, és mindenki számára elérhetővé tenni. Úgy érezzük, sikerül, hiszen a kezelés fogadtatása a páciensek részéről jó, már nem járnak a távoli Mátrába, mert így nem kell utazást, szállást fizetniük, ráadásul itt barátságosabb is a légkör. A páciensek véleménye szerint ez a kezelés az érszűkületes lábak megmentője. A visszajelzések alapján  elmondható, hogy több beteget sikerült megmenteni az amputációtól, visszerek tűntek el a páciensek lábáról.  Mozgásszervi és cukorbetegség esetén is lényeges javulást érünk el. Bénulás nem következett be. Egy fiatal nő annak ellenére teherbe esett, hogy meddőséget állapítottak meg nála. A kezelt betegek kevesebb gyógyszer szedéséről számoltak be.

2015 végétől beindítottuk a leghatékonyabb MofettCare Therápiát, melyet Nagy-Britanniából vettünk át.MofettCare és Arabterápia ajándékba
 
Orvosi beutaló nélkül fogadunk betegeket Nyíregyházán a Mező utca 25. szám alatti, I. emeleti rendelőnkben.
Érszűkület ellen 20×30 perc kezelés szükséges.
A Kelet-Magyarország Hűségkártyával érkező pácienseinknek a legújabb MofettCare-kezelés mellé Arabterápiát adunk ajándékba.
 
JELENTKEZZEN BE MOFETTÁZNI,  KEZELTESSE BETEGSÉGEIT! 
SZERETETTEL VÁRJUK ÖNT IS!


.

Üzenetküldés

Bejelentkezés, kérdés, info, hozzászólás Írjon nekünk!
 
Név:
*E-mail:
*Üzenet:
  
 
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Ingyenes honlapkészítő